Μάθετε πως μπορεί να σας βοηθήσει η Cytoplan

Η CYTOPLAN  (ονομασία βγαλμένη από την Ελληνική λέξη ΚΥΤΤΑΡΟ)  είναι μια ειδικευμένη εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής φτιαγμένων ειδικά για τους επαγγελματίες υγείας και τους πελάτες τους. Ιδρύθηκε το 1990 από ομάδα ερευνητών επαγγελματιών υγείας με πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα της επιστήμης της διατροφής και των  θεραπειών  μέσα από αυτή.

Η συγκεκριμένη εταιρία παράγει προϊόντα της μορφής food based bio-effective πολύ υψηλής ποιότητας υποστηριζόμενα από σοβαρές επιστημονικές μελέτες και δεδομένα. Δίδει μεγάλη έμφαση στην καινοτομία, την έρευνα και ανάπτυξη (R&D), κατακτώντας την κορυφή των προτιμήσεων των επαγγελματιών υγείας και των ενημερωμένων καταναλωτών.

Η CYTOPLAN πιστεύει ότι τα αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι αυτά στα οποία τα συστατικά τους εμφανίζονται στην ίδια μορφή με αυτά της πραγματικής τροφής ώστε να αναγνωρίζονται από τον ανθρώπινο οργανισμό και να μην αποβάλλονται όπως συμβαίνει με τα αντίστοιχα χημικά. Τα προϊόντα αυτά ονομάζονται bio-active nutrient complexes και περιέχουν όλους τους σχετικούς παράγοντες τροφών όπως ακριβώς εμφανίζονται στην φύση και την τροφή. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα Food State and Wholefood supplements επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της  CYTOPLAN: www.cytoplan.co.uk.

Όλα  τα προϊόντα της είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και παρέχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Τα προϊόντα δε αυτά απευθύνονται στους καταναλωτές εκείνους οι οποίοι παίρνουν την υγεία τους στα σοβαρά, πιστεύουν ότι η Φύση κρατά το «κλειδί» για την καλή υγεία και θέλουν να τα προμηθευτούν από μια εταιρία η οποία αποδεδειγμένα πιστεύει σ΄ αυτό. Στην CYTOPLAN η έννοια της «υγείας»  βρίσκεται πάνω από την έννοια του «κέρδους».

Μενού