Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε με σκοπό την υποστήριξη των επαγγελματιών υγείας και των πελατών τους, προσφέροντάς τους προϊόντα από κατασκευαστές με παγκόσμιο κύρος και τεχνογνωσία σε σκευάσματα βασισμένα μόνο σε υλικά που προέρχονται κατευθείαν από τη φύση και τις τροφές (wholefood και food state products).

Επιθυμία μας είναι να εκπαιδεύσουμε τόσο τους επαγγελματίες υγείας, όσο και το καταναλωτικό κοινό (το οποίο σήμερα βομβαρδίζεται από διαφημίσεις για διάφορα συμπληρώματα διατροφής), για τα πλεονεκτήματα των σκευασμάτων που παράγονται απευθείας από τροφές χωρίς πρόσθετα χημικά, δηλαδή wholefood και food state products. Επίσης, η εταιρεία μας με το εμπορικό σήμα CYTOMED κατασκευάζει και εμπορεύεται το συμπλήρωμα διατροφής Pure Silica (Αγνό πυρίτιο) καθώς και σειρά άλλων προϊόντων με την επωνυμία της CYTOMED.

Η ερευνητική ομάδα της εταιρίας μας παρέχει ενημέρωση σε όποιον ενδιαφέρεται, και  εξασφαλίζει στους Έλληνες επαγγελματίες υγείας στοχευμένα σκευάσματα πολύ υψηλής ποιότητας που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.

Προτεραιότητά μας είναι η υγεία και όχι το κέρδος, γι αυτό και υποστηρίζουμε με δωρεές και άλλες δράσεις ανθρωπιστικά κινήματα και οργανισμούς που παρέχουν κοινωνικό έργο σε ευάλωτες ομάδες της χώρας μας.

Cytomed
Επωνυμία: Έλλη Παναγιωτοπούλου
ΑΦΜ: 163046764
ΔΟΥ: Χολαργού
Αριθμός ΓΕΜΗ: 143505501000
τηλ.: 2106216823

Μενού